INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


SINERGIA COLOR
SINERGIA COLOR - ECHOSLINE - Tints per al cabell

SINERGIA COLOR
ECHOSLINE - Tints per al cabell


professional permanent color crema-amoníac i PPD

El ritual de bellesa Seliàr presenta el únic i valuós sinergia professional permanent COLOR: Color de crema sense amoníac i sense realçat amb oli d'Argan Natural sinergia Paraphenylenediamine 'queratina' especial i llinosa i proteïnes Ruta de la seda.
La formulació especial permet un lliurament més eficaç de sinergia sinèrgic COLOR Microordinador-molècules colorants per una cobertura perfecta i de cabell blanc. La gran concentració de principis actius naturals fa preciós substàncies i protectora condicionat per aconseguir reestructuració és extraordinàriament brillants colors intensos i duradora és actuar amb el màxim respecte i cura del cabell i del cuir cabellut cuir cabellut. Per garantir un rendiment màxim del servei de color sense amoníac "sinergia COLOR hauria de ser barrejat amb el activador ACTIVADOR crema Seliàr crema especial sinèrgica en sinergia.
tonalitats: sinergia COLOR està disponible en 63 tons dividits en 13 sèrie (natural 'ASH' BEIX 'Morat' coure 'Or' caoba "ROSSI" RAJ 'Addicional' DAURADES "EXTRA" ros platí sorra coure) i 3 LIGHTENERS; TÒNER 1 argent i 1 neutre.
instruccions d'ús: barrejar en un no metàl·lics bol 50 ml 75ml d'ACTIVADOR de COLOR de crema amb sinergia sinergia (sinergia 100 ml 50 ml + COLOR Lighteners: sinergia ACTIVADOR de crema). Distribuir uniformement la barreja sobre el cabell sec sense rentar. Una vegada que l'obturador és emulsionar amb cura ' llavors esbandir a fons el cabell fins l'aigua es converteix en clara i NODRIR xampú SELIÀR ARGAN.
embalatge: tub 100ml.

X

privacy