INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


Anàgena : SUPLEMENT DE CREIXEMENT
Anàgena : SUPLEMENT DE CREIXEMENT - NAPURA - Productes Home a colorants

Anàgena : SUPLEMENT DE CREIXEMENT
NAPURA - Productes Home a colorants


Anàgena : Integratore DI Crescita

Tractament

Exclusiu específicament dissenyat per integrar el cicle de vida del pèl. La gamma està formulat amb un factor de creixement especial :. L' Bifigen Redox ®, desenvolupat per Napura per estimular i augmentar l'activitat dels fol.licles pilosos

S | 0 anàgena
xampú
Xampú específic per netejar suaument i perllongar la fase anàgena de creixement del cabell. A través del seu tractament amb la vitamina H, superòxid dismutasa (SOD), específica de la planta extreu com regalèssia, te verd i Saw Palmetto, enforteix el cabell, revitalitzar i protegir-los dels agents que inhibeixen el creixement. Els tensioactius utilitzats en la formulació són extremadament delicats i SLS lliure.
Anàgena SHAMPOO porta una gran vitalitat al cabell, donant-li suavitat, volum i brillantor. L'ús diari.
quadre : ampolles de 200 i 1000 ml

T | 0 anàgena PAL

fluid viàriaFluid dissenyat per integrar i optimitzar el creixement del cabell. Anàgena PAL conté extractes de plantes específiques que inclouen regalèssia, te verd, i el llúpol, que enforteixen el cabell, revitalitzar i protegir-los dels agents que inhibeixen el creixement. El tractament anàgena PAL aporta un nutrient vital que promou el creixement natural i millora la textura del cabell. L'ús diari.
quadre : 8 ml flascó en una caixa de 8 peces

Z | 0 anàgena ZONA

La polvorització de líquidsFluid concentrat dissenyat per integrar i optimitzar el creixement de cabell en les àrees específiques del cuir cabellut.
Anàgena ZONA conté extractes de plantes específiques que inclouen regalèssia, te verd i Serenoa repens, que enforteixen el cabell, revitalitzar i protegir-los dels agents que inhibeixen el creixement. L'ús diari.
quadre : 50 ml flascó

X

privacy