INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


STYLING FORÇA DE CAPITAL
STYLING FORÇA DE CAPITAL - KERASTASE - Productes Home a colorants

STYLING FORÇA DE CAPITAL
KERASTASE - Productes Home a colorants


STYLING FORÇA DE CAPITAL

line

Kérastase Homme està reforçada per dos nous productes d'estil:
GOMA GEL ​​ULTRAFISSANTE densificació i l'amplificador
El rang representa una resposta clara i concreta als problemes causats per l'ús freqüent dels capil · lars productes d'estil comuns. Amb CAPITAL FORCE, la base de la seva formulació, l'agressió del cuir cabellut i el debilitament de la massa capil · lar són ara només un record, els productes de perruqueria model, respectant la salut del cabell. La formulació a força de taurina ajuda a lluitar contra la deformació de la bombeta, els components de D- biotina i arginina millorar la seva qualitat i ajuden al creixement de l'oxigenació estimulant del fol · licle pilós.


STYLING GEL ULTRA - densificació
El gel de pèl ultra - densificació del model de fixació amb facilitat per un segell extra -forta però flexible. El pentinat és definit i net. El pèl està protegit estructurat i gràcies a la formulació basada en taurinexpans reforçada.
Instruccions per utilitzar el mode d'ocupació consisteix en l'aplicació sobre el cabell humit o sec. Una petita quantitat de producte s'aplica a les mans i s'escalfa abans de procedir a l'estructuració del cabell.
Envàs : Tub de 200 ml


amplificador GOMA
L'amplificador de cautxú realitza un cabell per donar volum i garanteix una forta subjecció i flexible. La textura, fàcil de treballar, que fa que els cabells nets i definit i preserva la salut del cabell.
Instrucció per utilitzar el mètode d'ús consisteix en l'aplicació d'amplificador de goma sobre el cabell humit o sec, eficaç per donar forma al pentinat primer d'escalfar una petita quantitat de producte a les mans
.Envàs : 150 ml flascó


MODELAR PASTA efecte de densificació
Tipus de cabell : molt bé, que el volum de necessitat. Nivell mitjà de muntatge (3 de 6). Efecte de la natural i net. Densificació acció. Llum al tacte.
Paquet : 75 ml flascó

Related

FORÇA DE CAPITAL - KERASTASE
CAPITAL FORÇA ANTI - CASPA - KERASTASE
CAPITAL FORÇA ANTI - GREIX i densificació - KERASTASE

X

privacy